Coral Castle – Mysteeri

Posted: huhtikuu 15, 2011 in Muinaishistorian salaisuudet, pyramidi

Coral Castle

Mikä on Coral Castle?

Coral Castle  on korallikivistä tehty rakennelma Homesteadin kaupungissa Floridassa, Yhdysvalloissa. Kivimuurin ympäröimällä alueella on jopa usean tonnin painoisista korallilohkareista tehtyjä rakennelmia ja veistoksia. Coral Castlen rakensi vuosina 1920-1940 latvialais-yhdysvaltalainen Edward Leedskalnin, oman kertomuksensa mukaan kotimaahansa Latviaan jääneen 16-vuotiaan rakastettunsa Agnesin kunniaksi.

Syrjäänvetäytyvä Leedskalnin rakensi linnaansa lähinnä öisin ja tiettävästi yksin, käyttäen apunaan vain yksinkertaisia työkaluja kuten taljoja ja vipuja. Leedskalnin ei elinaikanaan kertonut juuri mitään käyttämistään rakennusmenetelmistä. Hän ainoastaan väitti keksineensä, kuinka muinaiset egyptiläiset rakensivat pyramidinsa. Leedskalnin kuoli vuonna 1951.

50 kiloa painaneen ja tuberkuloosia sairastaneen Leedskalninin yksinäistä saavutusta on pidetty jopa tieteellisesti selittämättömänä. Tämän kaiken rakentamiseen mies sanoi käyttävänsä magneettia.

Yksi isoista mysteereistä Coral Castlessa

Coral Castlen sisäänkäynnin portti on tehty yhdestä koralli lohkosta joka painaa yhdeksän tonnia. Ihmeelisintä on se että  kiven ja seinän välillä on vain millimetrin etäisyyttä. Tämän valtavan lohko on tasapainotettu niin täydellisesti että lapset saavat sen työnnettyä auki yhdellä sormella.

Coral Castlessa on niin paljon mysteereitä ja mielenkiintoinen historia sekä tietoa että en valitettavasti kaikkea jaksa tähän artikkeliin kirjoittamaan joten pyydänkin että katsoisitte dokumentti-videon Coral Castlesta artikkelin alhaalta (3 jaksoa kestää noin puolituntia), sekä kävisitte alhaalla olevissa linkeissä.

http://www.crystalinks.com/coralcastle.html
http://paranormal.about.com/od/moremadscience/a/coral-castle-secrets.htm

    Extreme Mysteries – Coral Castle 1/3

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s