Outoja piirroksia pyramideissä

Posted: maaliskuu 15, 2011 in Muinaishistorian salaisuudet

Muinaisaikojen sivilisaatioilta ollaan löydetty piirustuksia tulevaisuudesta sekä UFO:sta.
Tässä artikkelissa tutustutaan erityisesti egyptin pyramidien seinäkirjoituksiin ja piirustuksiin.

Kuva on otettu egyptiläisestä haudasta. Kuvan oikealla puolella näyttäisi olevan sikarinmuotoinen lentävä lautanen sekä moderni hävittäjä lentokone. Vasemmalla taas näkyy selvästi helikopteri. Yllättävää on se että tämä piirrustus on yli 5000 vuotta vanha.

Egyptiläinen kuva kahdesta "ihmisestä" joilla on pitkämuotoiset takaraivot. Myös monet ihmisistä kasvattivat itselleen pitkiä kalloja matkiakseen "Jumaliaan" eli muukalaisia.

Huomaa kuvassa olevat pitkät hatut, kenties faarao ja hänen vaimonsa peittivät pitkät kallonsa niillä. Lapset mitä he näyttävät pitävän sylissä ei näytä ollenkaan ihmisvauvalta vaan enemmänkin humanoidilta. Kaulat ovat ohuita ja pitkiä. Myös vauvojen päät ovat erittäin pienikokoisia ja epämuodostuneita verrattuna tavallisen ihmisen päähän. Kuvia ja pääkalloja Pitkistä päistä ei olla vain löydetty egyptissä vaan myös Perussa, Meksikosta sekä itäisistä saarista.

Toinen kuva pitkästä ihmiskallosta.

Kukkaruukku jossa on kukkia vai humanoidi?.

Sähkölamppuko? - kenties badgadista löydetyt muinais paristot käytettiin valaisemiseen. Pyramidien luolissa ei soihdut syttyny ilmavirtauksen ja hapenpuutteen takia joten millä he valaisivat pienet kammiot? -sähkölampuilla. Monet sanovat kuvassa olevan Lootuksen kukka ja käärme, miltä se näyttääkin, mutta kenties sitä käytettiin kuvaamaan sähkölamppua

Mainokset
kommenttia
    • andy silvasti sanoo:

      YOUTUPE diskiltä kuuntelin Juuri Rodger More selostaman kaksituntisen ohjelman, jossa Venäläiset olivat löytäneet kaivauksissaan alkuperäisen rakentajan sargofogin. Tämä luuranko, joka oli sargofogissa oli juuri näitä. isosilmäisiä alieneita. Tämän ohjelman kertojien mukaan oli näiden Kheopsin Pyrämiidien iäksi annettu sata viisituhatta viisisataa vuotta. Tämä vuosien välinen aika ero on valtava. Tämä aika on laskettu tähti kuvioiden ollessa oikeassa järjestyksessä, joka on heidän laskujensa mukaan ollut tämä hyvin kaukainen aika.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s