Viljapeltokuvioitten mysteerit

Posted: maaliskuu 13, 2011 in Maailmankaikkeus

Viljapeltokuvoita

viljapeltokuvioita

Mikä on viljapeltokuvio?

Viljaympyrä eli viljapeltokuvio on pellolle ilmestynyt kuvio, joka on syntynyt viljan painautuessa maata vasten. Samalle pellolle voi ilmestyä useita erikokoisia kuvioita ja niitä saattavat yhdistää viivat. Viljapeltokuvioita on havaittu erityisesti 1970-luvulta alkaen Englannissa, mutta myös muun muassa Australiassa, Etelä-Afrikassa, Kiinassa ja Venäjällä. Viljapeltokuvioiden on usein väitetty olevan ufojen aikaansaannoksia.

Tässä artikkelissa tutkitaan skeptikkojen sekä valtavirtaa edustavien tutkijoitten  mielipiteitä viljaympyröistä. Tämän jälkeen otetaan asia käsittelyyn ja tehdään loppuperustelu.

Mitkä ovat skeptikkojen sekä valtavirtaa edustavien tutkijoitten mielipide viljaympyröistä?

Analyysina käytän skepsis.fi sivuston artikkelia koskien viljaympyröitä:
– Lähde http://www.skepsis.fi/ihmeellinen/viljaympyra.html

Artikkelin analyysi

”Kysymykseksi nousee kuitenkin se, että miksi avaruusolennot viestisivät ihmiskunnan kanssa peltojen välityksellä? Siis matkustettuaan miljoonia kilometrejä nämä huippuälykkäät avaruusmatkaajat yrittäisivät kommunikoida meidän kanssamme heinillä?”

Syy miksi avaruusolennot viestisivät ihmiskunnan kanssa peltokuvioitten välityksellä johtuu monistakin syistä.
Monet ovat sitä mieltä että avaruusolennot käyttivät viljapiirroksia suunnistukseen mutta mielestäni kyse ei ole siitä, kyllä heillä varmasti on käytössä omaa teknologiaa jolla he voivat suunnistaa paljon helpommin.

Yksi syy miksi avaruusolennot käyttävät peltoja ihmisten kanssa kommunikoimiseen on se että HALLITUS (Illuminati) salaa tiukasti kaikki informaatiot avaruusolennoista omaan käyttöönsä niinkuin ovat tehneet monia tuhansia vuosia aina muinaisegyptin RA:n ajoista nykyaikaamme. Peltokuvioilla avaruusolennot saavat viestinsä näkyville meille tavallisille ihmisillekkin ilman että hallitus voisi ottaa viestien tiedot vain itselleen jaettavaksi, tämä on mielestäni järkevin teoria asialle.

”Epäilyksiä aiheuttaa sekin, että viljaympyrät monimutkaistuvat ajan myötä, aivan kuin niiden tekemisessä kehityttäisiin oppimisen ja kunnianhimon myötä.”

On totta että vanhemmat (1980 ja 1990-luvun) viljaympyrät olivat yksinkertaisempia kuin monet 2000-luvun viljakuviot. Syy tähän asiaan voi olla vuosi 2012 jolloin lähestytään uutta aikakautta ja kommunikoiminenkin on paljon isompaa ja tärkeämpää. Myös se että vuosikymmeniä sitten lähetimme radiosignaaleja avaruuteen omasta lajistamme ovat varmasti kasvattaneet avaruusolentojen kommunikoimista.

”Myös cereologit myöntävät, että huijauksia tehdään. Mutta heidän mielestään joukossa on aitojakin viljaympyröitä (n. 50–99,5%), ja että cereologia-asiantuntijat pystyvät erottamaan huijaukset avaruusolioiden tekemistä. Skeptikot Joe Nickell ja John Fisher ovat kuitenkin huomauttaneet, että asiantuntijoiden näkemykset viljaympyröiden aitouteen viittaavista ominaisuuksista ovat ristiriitaisia. Aitouden arvioimiseksi ei siis ole yksiselitteistä menetelmää, vaan aitous riippuu siitä keneltä kysyy.”

Se että huijauksia tehdään aitojen viljaympyröitten sekaan on ymmärretävää ja faktaa. Näin on aina tehty ufo kuvien ja videoitten tapauksissa . Yksi tämän vuoden 2011 kuuluisimmista videohuijauksesta  oli JERUSALEMIN ufo tapaus jossa eräs käyttäjä lisäsi väärennöksen OIKEASTA videosta (lisätietoa youtube: jerusalem ufo).
Yleensä skeptikot ja mainstream-tutkijat aina tykkäävät arvostella niitä väärennöksiä aitojen sijaan mikä on ymmärrettävää tässä illuminatien hallitsemassa maailmassa.

Artikkelissa myös sanottiin että Aitouden arvioimiseksi ei ole yksiselitteistä menetelmää!?

Lainaus eräästä dokumentista:

1. The base of the crop whatever crop it maybe in a hoax is always broken on the section that enters the ground in the other type the base has been softened bent over and the re-hardened again and the crop continues to grow as normal and can still be harvested!

2. Using sound equipment there is a noticable interference recorded near the centre of one of the circles wich dissapates the further away from the centre you move!

3. A study has been done into the cellular structure of the crops comparing samples from inside the formation to those outside it. The samples taken from outside the formation had cloudy crystals in an erratic pattern and those from within the formation had clearer crystals in a much more uniformed pattern!

Jo pelkästään se että eräitten viljakuvoitten alueella saadut isot radiosäteily lukemat sekä oudosti taivutetut viljat todistavat sen teorian ettei ihminen olisi voinut tehdä viljapiirrokset pelkillä puupalikoilla ja köydellä.

Vuonna 2009 ilmestyi hollannin pellolle maailman isoin viljapeltokuvio

Analysointi kuuluisista viljapeltokuvioista

Vuonna 2009 hollannin pellolle ilmestyi maailman suurin viljapelto kuvio ”Yhdessä yössä” ilman omistajan lupaa.

keskellä näyttäisi olevan ihminen suoraan Da Vinci’s ’Vitruvian Man kuvasta.

olisi kiva nähdä videotodisteita siitä kun ihmiset tekisivät saman viljapiirroksen edes viikossa.

Skeptikkojen mukaan tämäkin viljapiirroksen on tehnyt salaperäiset työttömät ja eläkeläiset jotka pitävät tätä harrastuksena. Voit tutkia todistettuja ihmisten tekemiä viljapiirroksia, verrata tähän viljapiirrokseen ja päättää asian itse.

Lisätietoa tästä hämmästyttävästä viljapeltokuviosta alhaalla olevasta 2 videosta joita suosittelen katsomaan

 

 

Vuonna 2002 ilmestyi britanniassa kuvassa oleva viljapeltokuvio.

Tarina tästä kuvasta ja miten se ei voi olla ihmisen tekemä löytyy tämän artikkelin loppuosasta.


Mainokset
kommenttia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s