Tässä blogissa tarkastellaan tietoisuutta, tietoisuuden evoluutiota, henkistä kehitystä, maailmankaikkeuden rakennetta, ulottuvuuksia, vuotta 2012, tulevaa sielujen sadonkorjuuta/ylösnousemusta, muinaisia sivilisaatioita, kätkettyä historiaa, ufoja ja muita näiden aiheiden ympärille rakentuvia mielenkiintoisia teemoja. Kaikella esitetyllä on punainen lanka. Jotta punainen lanka ei katoaisi, sivuja kannattaa lukea tietyssä järjestyksessä.

Ensiksi kannattaa tutustua tekstiin, joka luo perustan kaikille muille kirjotuksille:

1. Johdanto kosmologiaan ja vuoteen 2012

al1
Mistä ihmiskunta on tullut ja minne se on matkalla? Olivatko muinaiset sivilisaatiot meitä kehittyneempiä? Miksi olemme olemassa? Mitä maailmassa on parhaillaan tapahtumassa ja miksi? Mitä tapahtuu paljon odotettuna vuonna 2012? Tässä lyhyessä johdannossa tutustutaan kosmoksen perusteisiin.

Tämän jälkeen kannattaa tutkia sen jatkokirjoitusta:

2. Siirtyminen neljänteen ulottuvuuteen

alk2
Mitkä merkit kertovat Maan olevan suurten muutosten keskellä? Miten siirtyminen neljänteen ulottuvuuteen tapahtuu? Millainen on neljännen ulottuvuuden uusi Maa?

3. Maan ja aurinkokunnan lyhyt historia

alk9
Maa-planeetan ja oman aurinkokuntamme historia on poikkeuksellisen värikäs. Maan nykysivilisaation olosuhteet ovat jatkoa kehitykselle, joka sai alkunsa aikaisemmin kuin useimmat osaavat edes kuvitella. Mitä tapahtui Venuksella, Marsissa ja Maldekilla?

4. Luominen


Tuskin mikään muu on kiehtonut ihmismieltä niin paljon, kuin sen pohtiminen, mitä oli ”aikojen alussa”. Yhden lain mukaan ei ole olemassa kuin yksi olento, joka on Luoja. Tämä tietenkin herättää kysymyksen, mikä on Luoja ja miten Luoja sai alkunsa? Miten luominen eteni?

5. Tuntematon mysteeri


Pystyykö Luojaa ja luomista ymmärtää ajattelemalla? Miksi kosminen hengitys tapahtuu? Mitä voidaan ajatuksen tasolla tietää neljännestä, viidennestä, kuudennesta tai seitsemännestä ulottuvuudesta?

6. Eetteri ja pyhä geometria

alk4
Ulottuvuuksilla on valon, äänen ja geometrian vastinparit. Sateenkaarta katsomalla voimme nähdä, miten valon väri muuttuu vähitellen lähtien punaisesta ja päätyen violettiin – aivan kuten ulottuvuuksien värähtelytaajuuden värit. Myös ääni ja geometria ovat mukana ulottuvuuksien luomisessa.

7. Yliminä ja kaiken samanaikaisuus

alk5
Lineaarinen aika on harhaa. Kaikki tapahtuu todellisuudessa yhdessä hetkessä. Kun totuudenetsijä edistyy polullaan, saa hän jossain vaiheessa tietoisen kontaktin tulevaisuudesta takaisinpäin katsovaan itseensä – Yliminään.

8. Vaeltajat

alk7
Vaeltajat ovat omassa kehityksessään jo kulkeneet alempien ulottuvuuksien kautta ylempiin, mutta päättäneet vapaaehtoisesti inkarnoitua kolmanteen ulottuvuuteen auttamaan muita. Voit ehkä löytää itsesi täältä…

9. Negatiivinen eliitti

alk6
Maailma on paljastumassa näyttämöksi, pelkäksi kulissiksi, jossa naruja vetelee esiripun takana kyyhöttävä pieni eliitti. Melkein kaikki mitä meille on pienestä pitäen opetettu politiikasta, taloudesta, uskonnosta ja tieteestä, perustuu joko vääristelyyn, osatotuuteen tai suoranaiseen räikeään valheeseen.

10. Ufosalailun loppu häämöttää

alk10
Millaiseksi maailma muuttuisi, jos salaiset teknologiat vapautettaisiin yleiseen käyttöön? Mitkä kulissien takaiset ryhmät taistelevat vallasta maapallolla? Kenen joukoissa seisoo Barack Obama? Olemmeko matkalla kohti ufosalailun loppua jo ennen vuotta 2012?

11. Ufosalailun loppu häämöttää – päivitys

alk13
David Wilcockin näkemys maan ulkopuolisen älyllisen elämän paljastamisesta suurelle yleisölle. Olisiko mahdollista, että tämä historian suurin paljastus todellakin tapahtuisi aivan lähitulevaisuudessa, koska ihmiskunta on siihen viimein valmis?

12. Valmistautuminen ylösnousemukseen – osa I

alk11
Kuinka valmistautua sadonkorjuuseen/ylösnousemukseen? Kuinka nostaa omaa värähtelytaajuutta? Mitä on henkinen kehitys ja toisten palvelu positiivisella polulla? Neljäs ulottuvuus odottaa jokaista, joka on siihen valmis.

13. Valmistautuminen ylösnousemukseen – osa II

alk12
Mitä ovat energiakeskukset eli chakrat? Mitä eri chakrat ilmentävät? Millaisessa tasapainossa energiakeskusten täytyy olla ylösnousemuksessa? Chakrajärjestelmän ymmärtäminen on oiva apuväline itsetuntemuksen kehittämisessä.

14. Egon valtakausi

alk333
Mikä on ego? Miksi kaikki valaistuneet gurut kiinnittävät niin paljon huomiota egoon, ja kehottavat murtautumaan ulos sen vallasta? Onko ego jotakin, joka pitäisi nujertaa? Mitä on onnellisuus? Onko onnellisuus saavutus?

15. Valmistautuminen ylösnousemukseen – osa III

alk14
Mikä on adepti ja miten sellaiseksi tullaan? Miten positiivisen ja negatiivisen adeptin polut eroavat toisistaan? Miksi on tärkeää tehdä ero hyväksynnän ja kontrollin välillä? Miksi ei kannata elää tulevaisuuden odotuksissa?

16. Mies ja nainen


Miksi synnymme tähän maailmaan kahteen eri sukupuoleen jakautuneina? Mitä ovat uros ja naaras? Millainen on vihreän säteen parisuhde? Mikä on seksuaalienergiasiirto, ja mitkä tekijät estävät sen onnistumisen?

17. Muutos kiihtyy – osa I ja osa II


Vuosi 2010 oli sääolosuhteiden puolesta hyvin poikkeuksellinen ja tahdin voidaan olettaa vain jatkuvan tänä vuonna. Maapallo on jo jonkin aikaa sitten siirtynyt vaiheeseen, jossa muutos on alkanut kiihtyä entisestään…

Mainokset
kommenttia
 1. telson sanoo:

  Jos pitäisi nimetä suurin syy, minkä takia ihmiset länsimaissa eivät usko Jumalaan ja luomiseen, on se todennäköisesti kehitysoppi – asia jonka teki tunnetuksi Charles Darwin 1800-luvulla. Hänen teoriansa perustuu käsitykseen, että nykyinen eliökunta ei ole syntynyt Jumalan kädestä, vaan että se on kehittynyt yksinkertaisista elämänmuodoista pitkän ajan kuluessa. Kaikki nykyiset muodot ovat seurausta kehityksestä, joka on tapahtunut eläin- ja kasvikunnassa. Kehityksen taustalla ovat sellaiset tekijät kuin luonnonvalinta sekä mutaatiot, joiden on oletettu saaneen aikaan muutoksia lajeissa.
  Tärkeätä on kuitenkin huomata, että evolutionistisen maailmankuvan perustekijä on ajatus miljoonista ja miljardeista vuosista. Oletetaan, että maailmankaikkeus ja maapallo ovat miljardeja vuosia vanhoja, ja että vanha maapallo automaattisesti osoittaa evoluutioteorian oikeaksi. Niin oletetaan, vaikka ei ole edes pystytty todistamaan spontaania elämänsyntyä todeksi ja vaikka ei ole voitu tuoda esiin välimuotoja tärkeimpien pääryhmien välillä. Ongelmia, mitä evoluutioteoriassa esiintyy, on saatettu yksinkertaisesti selittää sillä, että aika tekee kaiken mahdolliseksi ja vuosimiljoonien kuluessa voi tapahtua mitä tahansa.
  Asiaa voitaisiin verrata siihen, että jos tyttö sadussa suutelee sammakkoa, ja sammakosta yhtäkkiä tulee prinssi, pidetään sitä vain satuna. Kuitenkin sama asia muuttuu heti tieteeksi, kunhan siihen varataan vain tarpeeksi aikaa, eli 300 miljoonaa vuotta, koska siinä ajassa tiedemiehet uskovat sammakon muuttuneen ihmiseksi. Ajan uskotaan mahdollistavan kaiken, vaikka se olisi vastoin käytännön havaintoja.
  Joka tapauksessa tässä kirjoituksessa tarkastellaan maapallon ja maailmankaikkeuden ikää, ja onko se sittenkään niin varmalla pohjalla. Tarkoitus on selvittää, ovatko ne niin vanhoja kuin on oletettu, vai onko kysymys vain tarinoista. Tutkistelu aloitetaan lähiavaruudesta.

  http://www.jariiivanainen.net/maapallonika.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s