Hollywood elokuvat ja piilevät vihjeet

Posted: maaliskuu 12, 2011 in Salaliitot

Hollywood tunnetaan erityisesti elokuvastudioistaan ja monista tähtinäyttelijöistään.
Sen perustana toimii vapaamuurareitten illuminati salajärjestö, jotka omistavat lähes koko hollywood teollisuuden ja tuotannon.

Jos yhtään olet tietoinen illuminateista niin tiedät että he rakastavat vihjeitten antoa omista salaisuuksistaan, niin musiikkiteollisuudessa kuin leffateollisuudessa. Illuminatit pitävät meitä tuotantoeläiminä ja idiootteina jotka eivät koskaan ymmärtäisi heidän opetuksiaan, heille tieto on valtaa (myös raha).

Tässä artikkelissa tutkimme ensin leffateollisuuden piileviä vihjeitä.

Harry potter ja viisasten kivi

Jos yhtään olet tutustunu tähän leffaan niin tiedät että tarinan juoni perustuu viisasten kiveen.

MIKÄ ON VIISASTEN KIVI?

Viisasten kivi on myyttinen aine, jota länsimaiset alkemistit etsivät tai yrittivät valmistaa. Viisasten kiven kerrottiin pystyvän muuttamaan muita metalleja kullaksi. Myöhäiskeskiajalta lähtien uskottiin, että viisasten kivi olisi samalla ollut myös kaikki sairaudet parantava ihmelääke ja että se voisi jopa tehdä ihmisestä kuolemattoman.

Ajatuksen viisasten kivestä keksi ilmeisesti 900-luvun persialaissyntyinen alkemisti Geber. Hän tutki alkuaineita (tuli, maa , vesi, ilma) neljän perussuureen suhteen: kuumuus, kylmyys, kuivuus ja kosteus. Tuli oli kuuma ja kuiva, maa kylmä ja kuiva, vesi kylmä ja kostea ja ilma kuuma ja kostea. Hän myös pohti, että kaikissa metalleissa on kaikki neljä suuretta: kaksi sisäisinä ja kaksi ulkoisina. Metallin muuntaminen toiseksi tarkoitti sen perusominaisuuksien uudelleen järjestämistä. Tähän tarvittaisiin ihmeainetta, eliksiiriä. Sen kuviteltiin olevan jauhetta, jauhettua Viisasten kiveä.”

Keskiajalla alkemia oli kieletty mutta alkemistit harjoittivat sitä salaa, silloin lähes kaikki alkemistit olivat vapaamuurareita. Vapaamuurarit uskoivat oikeasti viisasten kiveen ja näin ollen he tietenkin rahoittivat leffan maailmanmarkkinoille.

Leffassakin  harry potter löytää ”keräilykortin karamellin sisällä jossa luki, että Nicolas Flamel on 665-vuotias alkemisti, joka omistaa ainoan tunnetun viisasten kiven, elämän eliksiiriä tuottavan taikaesineen.”

Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta

Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta on neljäs ja viimeisin Indiana Jones -elokuva. Sitä suunniteltiin yli kymmenen vuotta: käsikirjoituksia tehtiin useita, ja lopullinen käsikirjoitus perustuu Jeff Nathansonin käsikirjoitukseen, jota George Lucas ja David Koepp ovat viimeistelleet. Elokuvan ensi-ilta oli vuonna 2008.”

Kuten huomaamme käsikirjoittajat ovat kaikki vapaamuurari jäseniä.

Leffan juoni alkaa näin: ”Venäläiset tunkeutuvat Nevadassa Alue 51:llä sijaitsevaan valtion varastoon ja pakottavat Indianan etsimään sieltä laatikon, joka sisältää kymmenen vuotta aiemmin Roswelliin New Mexicoon pudonneen Maan ulkopuolisen elämänmuodon jäänteet.”

”Elokuvan alussa on hangaari 51, joka on viittaus Alue 51:een. Tässä aavikolla olevassa hangaarissa säilytetään mm. Liiton arkkia ja kristalliluurangon omaavaa olentoa.”

Nevadan alue 51 on vartioiduin ja mystisin sotilastukikohta yhdysvalloissa,
monet pitävät sitä UFO-tutkimusalueena. Alueeseen liittyy paljon tarinoita ja spekulointia kuten esimerkiksi tappavan voiman käyttö ilman minkäänlaista oikeudenkäyntiä tai kuulustelua. Vartijointi alueella on ERITTÄIN tarkkaa, lisätietoa Area 51:tä kannataa tutkia netistä.

mutta tarina siis kertoo että area 51 säilytetään liiton arkkia ja kristallikalloa. Monet ei tiedä että kristallikallot OVAT olemassa. Kattavimman lisätiedon kristallikalloista saat tältä sivustolta: http://www.world-mysteries.com/sar_6_1.htm

Kristallikallo britin museossa on yksi 13 kristallikallosta, niistä 3 on museoissa ja 4 muuta kalloa yksityisessä omistuksessa.

Kristallikalloista on käyty MONIA spekulaatioita ja teorioita.
nämä illuminatit piilottavat monia salaisuuksia ja varmistavat että ihmiset eivät heräisi matrix maailmasta.

mutta aloitetaan tutkimus:

•   “Muinaiset kristallikallot ovat tietokoneita muinaisilta ajoilta, jotka sisältävät tärkeää informaatiota, jolla voi auttaa ihmiskuntaa sen nykyisissä haasteissa kohti kultaista aikaa.”

•   “Ne ovat muinaisten sivilisaatioiden (kuten mayat ja atlantiksilaiset) voimakkaita parannusvälineitä (keho mieli henki).”

•   “Olemme nyt päässeet todistamaan, kuinka niin monien ihmisten elämä on syvästi muuttunut, kun heillä on ollut mahdollisuus oleskella MUINAISEN kristallikallon läheisyydessä (kaikenlaisten sairauksien parantuminen, henkilökohtaisen henkisen tietoisuuden laajeneminen, emotionaalisten kasaumien poistuminen, ollen katalysaattorina myönteiseen muutokseen ihmisen elämässä, lista on loputon) tai kuten nyt, nämä ilmiöt alkavat tapahtua myös UUSIEN kristallikallojen ympärillä. ”

Onko kallojen ymmärtämiseksi tehty tutkimusta?

Kyllä, the Crystal Skull Society International in California, kristallikallojen asiantuntijan , F. R. “Nick” Nocerinon johtamana, on tehnyt tutkimuksia lähes 60 vuoden ajan. Lisäksi, vuonna 2001, ryhmämme perusti the World Mystery Research Centerin (kotipaikkana USA ja Hollanti) jossa painotimme kahta aspektia kristallikallojen yhteydessä

1. Käytämme erilaisia elektronisia laitteita nähdäksemme, kykenemmekö tuottamaan jotain todistusaineistoa ja ymmärrystä sille, miksi energialla tai kristallikallolla on niin suuri vaikutus ihmisiin sen läheisyydessä (ja testimme näyttivät meille, että tätä todella tapahtui käyttäessämme meridiaanipohjaisia laitteita, EEGtä, Krilian laitteita jne., herkkiä tunnistamaan ja näyttämään auran. )

2. Löysimme myös kristallikallojen salaiset koodit kuvien muodossa, kun käytimme erityistä analyysiprosessia skannatuille kristallikallokuville. Ja erityisen tärkeää, raamatun koodin (Torah’iin koodattu informaatio) joka lopullisesti linkitti kristallikallot mayoihin ja ennustuksiin kristallikalloista tietokoneina ja parantajina.

Kirjoittajan viimeinen kommentti

Uskon, että kristallikallot ovat yksi tärkeimmistä ihmiskäden aikaansaamista töistä, joka ovat saaneet yleisön huomion ja ovat olemassa tänään. Uskon, että kristallikallot pitävät sisällään avaintietoa, joka tuo maailmaamme rauhaa ja harmoniaa vuoteen 2013 mennessä (tai vuonna nolla, 21.12.2012 kuten mayat ovat sanoneet)
Huolimatta siitä, mistä kallot ovat peräisin (muista maailmoista ET:n tuomana, Atlantikselta, Lemuriasta, maan sydämestä jne.) ne auttavat tällä hetkellä monia ihmisiä heräämään todellisiin mahdollisuuksiinsa ja näkemään, että olemme kaikki henkisen perheen jäseniä, joiden tulee pitää yhtä ja työskennellä yhdessä luodaksemme rauhan ja harmonian maailman itsellemme ja tuleville sukupolville. Kristallikallot ovat maailmankaikkeuden viestejä, että ennustettu aika on käsissämme.

Joshua & Desy Shapiro,
The Crystal Skull Explorers”

YLE:n TV1 lähetti joskus 90-luvun lopussa dokumentin kristallikalloista (Kristallikallojen salaisuus – The mystery of the crystal skulls).

Siinä tutkitut kallot antoivat mm. selvänäkijöille informaatiota ja yksi joka on British museumissa liikkui museon henkilökunnan mukaan itsestään. Kalloista ei löytynyt merkkejä nykyaikaisten työvälineiden käytöstä ja perinteisillä menetelmillä sellaisen teko kestäisi tutkijan mukaan vuosikymmeniä, eli taitavaa työtä.

Mayat pitävät kristallikalloja erittäin tärkeinä ja jotkut sanovat että ne ovat peräisin avaruudesta ja pitävät sisällään maailmankaikkeuden salaisuudet ja ihmiskunnan pelastuksen.

Harvoilla on mahdollisuus tutusta kristallikalloihin livenä, mutta sellaisen ilmestyminen vaikka uneen, saattaa olla erittäin vaikuttava kokemus.

Juonen mukaan kristallikalloja löytyy maapallosta 13 ja kun ne yhdistää tapahtuu jotain mystistä.

Oma artikkeli kristallikalloista julkaistaan pian.

Alien vs Predator

Juoni:

Weyland Industries -yhtiön (Alien-elokuvien Weyland-Yutani -yhtiön edeltäjä) satelliitit havaitsevat oudon lämmönlähteen Etelänapamantereen lähellä sijaitsevalla jäisellä saarella, jota yhtiön rahoittama arkeologiryhmä matkaa tutkimaan.

Lämmönlähde on jäänalainen ansoitettu muinainen pyramidi. Sen ovat alun perin rakentaneet asteekit ja mayat predatorien ohjeiden mukaan.
Elokuvassa arkeologiryhmät löytävät muinaiskirjoituksia jossa he kertovat tuhansia vuosia sitten muukalaisten vierailleen maapallolla. Muukalaiset olivat ne jotka opettivat kivikautisia ihmisiä rakentamaan pyramideja. Kirjoitusten mukaan ihmiset palvelivat ja pitivät heitä jumalina.

kenties elokuvan juliste kertoo siitä miten pyramidien energiaa käytettiin avaruusalusten tankkauspaikkoina

 

Kyseinen tarina ei eroa ollenkaan ancient aliens teoreetikkojen tarinasta (katso acient aliens videot -artikkeli)

 

 

 

Matrix elokuva palkittiin neljällä Oscar-palkinnolla. Matrix oli ensimmäinen merkittävä DVD-julkaisu, ja se nousi vuonna 2001 kaikkien aikojen myydyimmäksi DVD:ksi.

Elokuvan juonen alku kertoo siitä kun Neo kohtaa Morpheuksen, joka kertoo hänelle karun totuuden; maailma, jota ihmiset pitävät totena, onkin epätodellinen, ”Matrixina” tunnettu eräänlainen virtuaalimaailma.
Hieman myöhemmin morpheus sanoo neolle  hänen elämänsä olevan valhetta ja pyytää hänet liittymään jäseneksi ja saamaan selville todellisen maailman. (kuuluisa red/blue pill kohtaus)

Tämä kertoo täsmälleen siitä miten illuminatit rekrytoivat jäseniä heidän salaseuraansa.

YHTEENVETO

Kaikissa listassa mainituissa leffoissa juonen alku näyttää olevan aina totta ja loput fiktiota katsojien hämäämiseksi,
Myös jokaisesta artikkelin leffasta on tehty jatko-osioa.

Mainokset
kommenttia
  1. […] Hollywood elokuvat ja piilevät vihjeet […]

  2. Miffy sanoo:

    Matrix kertoo Heräämisestä eli Valaistumisesta, ja niin täsmällisesti ettei enää paljoa enempää voi asiaa alleviivata…

  3. telkku sanoo:

    http://koti.phnet.fi/petripaavola/vapaamuurarit.html

    Tuol on vapaamuurareiden symboleista ja muusta härpäkkeestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s